Utorak, 23.01.2018.

Finidi treće mjesto na Županijskom prvenstvu u borbama

U nedjelju, 21.01.2018. u organizaciji Karate saveza Istarske županije i tehničkoj organizaciji Karate kluba PULA, u sportskoj dvorani ''Dom braće Ribar'' održano je Županijsko prvenstvo u borbama za stariji uzrast, odnosno za kadete/kadetkinje, juniore/juniorke i seniore/seniorke, i to pojedinačno i ekipno. Inače, Prvenstvo je održano za 2017. godinu, budući da je zbog nedostatka termina u prethodnoj godini, tehnička organizacija prebačena za početak 2018. godine.

Na Županijskom prvenstvu nastupio je i Karate klub FINIDA sa svojim natjecateljima. Posebno kvalitetan i zapažen nastup odradile su kadetkinje Luana Štifanić i Ivana Ostojić, koje su svojom borbenošću ovojile čak 8 medalja za svoj klub. Luana je tako u kategoriji kadetkinja -54 kg osvojila 2. mjesto, dok je u kategorijma kadetkinje OPEN, juniorke -53 kg i juniorke OPEN pokazala da je najbolja u županiji osvojivši još tri zlatne medalje. Ivana je u kategoriji kadetkinje -54 kg zauzela 3. mjesto, u kategorijama kadetkinje OPEN i juniorke -53 kg osvaja dvije srebrne medalje te u kategoriji juniorke OPEN još se jednom plasira na 3. mjesto.
Nakon završetka natjecanja izvršeno je bodovanje klubova po uspješnosti te se Karate klub FINIDA upravo na osnovu osvojenih medalja plasirao na 3. mjesto najuspješnijih klubova.

Ostale vijesti