Ponedjeljak, 28.10.2019.

Nastupili smo na prvom kolu Županijske lige u katama

U nedjelju, 27.10.2019. u organizaciji Karate saveza Istarske županije i tehničkoj organizaciji Karate kluba Novigrad, u novoj sportskoj dvorani u Novigradu, održano je 1. kolo Županijske lige u katama za sve uzraste.

Na natjecanju je nastupilo 64 natjecatelja iz 8 istarskih klubova: AMFORA Fažana, BUJE, FINIDA Poreč, ISTRA Pula, NOVIGRAD, SENSEI Pazin, SHOTOKAN Umag i VRSAR.

Županijska liga u katama sastoji se od dva kola natjecanja. Natjecatelji su podijeljeni na uzrasne kategorije i kroz dva kola natječu se protiv svakog u svojoj kategoriji, te na taj način sakupljaju bodove (pobjeda – 3 boda, poraz – 1 bod i nedolazak – 0 bodova). Konačan redoslijed u pojedinoj kategoriji formira se na osnovu ukupno ostvarenog broja bodova svakog natjecatelja u oba kola Lige.

Za Karate klub FINIDA nastupili su sljedeći natjecatelji:

1. V.T.
2. Petar Puškarić
3. Mile Vladušić
4. Lana Kadum
5. Lucija Jozić
6. Ana Matošević Petrović
7. Eva Paola Ramaja
8. Cintya Radovan
9. Marija Šimunović
10. Emili Jurcan
11. Iva Samovojska
12. Flavia Paliaga
13. Marko Paliaga
14. Sanja Ivančević

Drugo i završno kolo Županijske lige održat će se 23.11.2019. u dvorani Palestra u Poreču, nakon čega će zbrajanjem bodova svakog natjecatelja i bodovanjem klubova biti poznati osvajači prva tri mjesta u svojim kategorijama te tri najuspješnija istarska kluba ovogodišnje Lige u katama.

Ostale vijesti